Yinjooga on yksi rentouttavimmista joogamuodoista. Se tukee kehon palautumista sekä rauhoittaa mieltä. Yinjoogalle on tyypillistä pitkät, n. 5 min mittaiset passiiviset, mutta lempeät asennot. Ne vapauttavat jännityksiä kehossa ja auttavat päästämään irti arjen suorituspaineista. Yinjooga sopii lempeytensä ja muokattavuutensa vuoksi erinomaisesti kaikille.

Käyttämämme eteeriset öljyt ovat puhtaita luonnosta saatavia aromaattisia, terapeuttisen luokan eteerisiä öljyjä, joita on käytetty tukemaan terveyttä ja hyvinvointia jo vuosituhansia. Eri öljyillä on erilaiset käyttötarkoituksensa fyysisen terveyden tukemisesta emotionaaliseen hyvinvointiin. Käytämme tunnilla öljyjä mm. maadoittumisen tehostamiseksi, rentoutuksen syventämiseksi, ruoansulatuksen tueksi ja keskittymisen tehostamiseksi.

AromaYinissä hyödynnämme eteeristen öljyjen vaikutusta mielialaan ja tehostamme yinjoogan rentoutumista öljyjen avulla. Tuoksut vaikuttavat hajuaistin kautta suoraan aivojen tunnekeskukseen ja antaa siten harjoitukselle entistä syvemmän vaikutuksen. Tunnilla öljyjä käytetään aromaattisesti ja mahdollisesti myös iholle levitettynä. Halutessasi voit tehdä harjoituksen myös ilman iholle tulevaa öljyjä.

Tunnilla käytössä ovat puhtaat, terapeuttisen luokan eteeriset öljyt, jotka eivät yleensä aiheuta ärsytystä hajusteille herkistyneille, astmaatikoille tai allergikoille kuten synteettiset hajusteet.
Jos sinulla on herkkyyksiä, sairauksia tai olet raskaana niin keskustele tunnin sopivuudesta lääkärisi kanssa etukäteen.

AromaYin – tuoksuva joogatunti muodostuu helpoista, pääsääntöisesti lattialla tehtävistä pitkäkestoisista asennoista, joiden rentouttavaa vaikutusta puhtaat, luonnolliset ja terapeuttisen luokan eteeriset öljyt tehostavat.

(Huomioithan, että tämä tunti ei sisällä meridiaanien käsittelyä)

Tunnin kesto 1,5h.

Kun haluat liittää eteeriset öljyt myös kotona tehtävään joogaharjoitukseesi tai osaksi omaa päivittäistä hyvinvointiasi, voit kysyä minulta neuvoja. Autan mielelläni öljyjen valinnassa.