Hei sinä!

Iloitsen siitä, että olet sivuillani ja lukemassa esittelytekstiäni! 

Nimeni on Satu Laitinen ja olen Felando ky:n perustaja ja yrittäjä.

Rakastan hiljaisuutta, luonnon tuoksuja ja sydämellisiä ja vuorovaikutuksellisia kohtaamisia ihmisten kanssa. 

Olen valinnut kulkea valossa, lukea, meditoida, joogata ja tanssia. Muutamia mainitakseni.

Uskon lempeän kosketuksen hyväätekevään voimaan. Uskon myös ihmisessä olevaan potentiaaliin.

Näkemykseni mukaan olemme kaikki osa yhtä suurta kokonaisuutta. Emme erillisiä, toisista riippumattomia yksiköitä. Käsitykseni mukaan kaikki mitä minä (tai sinä) teen tai ajatuksillani energeettisesti luon, koskettaa aina myös muita. Se koskettaa niin ihmisiä, kuin myös luontoa ja kaikkea meitä ympäröivää.  Voisin verrata sitä veteen heitetyn kiven aikaansaamiin renkaisiin. Näin me omalla toiminnallamme vaikutamme toisiimme. Haluan osaltani olla tekemässä omannäköisiä renkaita: rakkaudesta, valosta ja tietoisesti. 

Olen intohimoisena lukijana ja tiedonjanoisena etsijänä lukenut hyllymetreittäin kirjoja. Viimeiset viisi vuotta olen tutkaillut intensiivisesti eteeristen öljyjen maailmaa. Kohta kymmenen vuotta sydäntäni lähellä on ollut yinjooga ja viimeisimpinä vuosina lähdin sitä myös opiskelemaan. (GroundingYin® joogahoito 60h, 2018) ja viimeisimpänä RYT100 Yinjooga Clare Gates-Sjöblomin opetuksessa (kevät 2020). 

Olen opiskellut yo-parturi-kampaajaksi (1999), ja sittemmin luomutuotantoon suuntautuneeksi puutarhuriksi. Olen makustellut ”korkeampaa” antia aikuiskasvatustieteissä ja opiskellut työ- ja organisaatiopsykologiaa sekä kirjoittamisen perusopintoja. Aiemman päätyöni olen tehnyt erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntitöissä.  

Lähellä sydäntäni ovat aina olleet myös mielen voimavarat ja vajaan vuoden mittainen NLP Practitioner koulutus avasi lisää ovia mielen mahdollisuuksiin ja menetelmiin.

”NLP: tä käytetään laajasti työyhteisön kehittämisessä ja johtamisessa, koulutuksessa, urheiluvalmennuksessa ja henkilökohtaisessa valmennuksessa. ”

Koska mieli ja keho ovat niin erottamattomat osat toisiaan, ”en ole myöskään voinut välttyä” lukuisilta kursseilta erilaisia hierontoja ja kehokäsittelyitä (mm. Intialainen päähieronta, Raindrop®-hoito, Reikihoito  I-II (v. 1999 alkaen), GroundinYin® joogahoito) 

Nyt, vuonna 2021, olemme vielä eläneet edelleen epävarmoja aikoja. Siitä huolimatta uskon huomiseen vahvasti. Maaliskuun alusta avasin Suonenjoelle Herralantie 5:een Hius- ja joogastudion, jonka toivon tulevaisuudessa muotoutuvan kokonaisvaltaiseksi hyvän olon keitaaksi.

9/2021- 4/2022 opiskelen työn ohessa ekokampaajaksi. Ekokampaajana tulen laajentamaan palveluitani luonnonmukaisiin hoitoihin, värjäyksiin sekä energialeikkauksiin.

Näillä saatesanoilla avaan sinulle oven ihanaan olotilaan: Felandon parturi-kampaamoon, joogatunneille, sekä erilaisiin hoitoihin.

Olet mitä lämpimimmin tervetullut! 

Satu