Sielu saksien takana

Olen Satu, parturi-kampaaja, ekokampaaja, yinjoogaohjaaja, yrittäjä ja valtavan iloinen siitä, että löysit sivuilleni!

Olen eläväinen, kaikkialta kauneutta ja hyvyyttä
etsivä sielu, jonka mentaliteetti perustuu onnentunteen tavoitteluun.
Kannustan elämässä enemmän myönteiseen impulsiivisuuteen, kuin
rajoittavaan jahkailuun – rohkeuteen kulkea oman näköistä polkua.

Rakastan hiljaisuutta, luonnon tuoksuja sekä sydämellisiä ja vuorovaikutuksellisia kohtaamisia ihmisten kanssa.

Olen valinnut kulkea valossa, lukea, meditoida, joogata ja tanssia. Muutamia mainitakseni.

Uskon lempeän kosketuksen hyvää tekevään voimaan ja uskon myös ihmisessä olevaan potentiaaliin.

Näkemykseni mukaan olemme kaikki osa yhtä suurta kokonaisuutta. Emme erillisiä, toisista riippumattomia yksiköitä. Käsitykseni mukaan kaikki mitä minä teen tai ajatuksillani energeettisesti luon, koskettaa myös muita. Se koskettaa niin ihmisiä, kuin myös luontoa ja kaikkea meitä ympäröivää. Koska omalla toiminnallamme vaikutamme myös toisiimme, haluan osaltani valita olla mukana kaikessa tietoisesti, rakkaudesta ja valosta.

Olen intohimoisena lukijana ja tiedonjanoisena etsijänä lukenut hyllymetreittäin kirjoja. Viimeiset kuusi vuotta olen tutkaillut intensiivisesti eteeristen öljyjen maailmaa. Kymmenisen vuotta sitten löysin elämääni yinjoogan ja vakuututtuani sen hyvää tekevistä ominaisuuksista, lähdin sitä myös opiskelemaan. Tiesin, että halusin jakaa yinjoogan ilosanomaa myös muillekin. Itselleni se on tuonut sekä fyysistä, että henkistä hyvinvointia. Halu oppia ja sammumaton tiedonjano näyttää olevan sisäänrakennettuja ominaisuuksiani. Opintomatka jatkukoon.

GroundingYin® joogahoito 60h, 2018
RYT100 Yinjooga Clare Gates-Sjöblomin opetuksessa 2020.
Tietoisuusohjaajakoulutus 2022-
Kehotietoisuusohjaajakoulutus 2022-

Olen valmistunut yo-parturi-kampaajaksi (1999) ja sittemmin luomutuotantoon suuntautuneeksi puutarhuriksi. Olen napsinut maistiaisia aikuiskasvatustieteistä, työ- ja organisaatiopsykologiasta sekä kirjoittamisen perusopinnoista. Mielenkiintoisia aloja ja aihealueita nämäkin, mutta silti olen aistinut enemmän vahvaa kutsumusta ihmisten pariin: iholle ja energioihin. Valmistuin koulutetuksi ekokampaajaksi keväällä 2022.

Lähellä sydäntäni ovat aina olleet myös mielen voimavarat ja vajaan vuoden mittainen NLP Practitioner koulutus avasi lisää ovia mielen mahdollisuuksiin ja menetelmiin.
”NLP: tä käytetään laajasti työyhteisön kehittämisessä ja johtamisessa, koulutuksessa, urheiluvalmennuksessa ja henkilökohtaisessa valmennuksessa.”

Tuon kaiken oppimani käyttöösi. Poimi valikoimastani se, mikä sinua resonoi.

Näillä saatesanoilla avaan sinulle oven Felandoon: hoitoihin, joogaan ja kampaamoon.

Olet mitä lämpimimmin tervetullut!

Satu