Hei sinä!

Iloitsen siitä, että olet sivuillani ja lukemassa esittelytekstiäni! 

Nimeni on Satu Laitinen ja olen Felando ky:n yrittäjä.

Rakastan hiljaisuutta, luonnon tuoksuja, sydämellisiä ja vuorovaikutuksellisia kohtaamisia ihmisten kanssa. 

Olen valinnut kulkea valossa, lukea, meditoida, joogata ja tanssia. Muutamia mainitakseni.

Uskon lempeän kosketuksen hyväätekevään voimaan. Uskon myös ihmisessä olevaan potentiaaliin. Näkemykseni mukaan olemme kaikki osa yhtä suurta kokonaisuutta. Emme erillisiä, toisista riippumattomia yksiköitä. Käsitykseni mukaan kaikki mitä minä (tai sinä) teen tai ajatuksillani energeettisesti luon, koskettaa aina myös muita. Se koskettaa niin ihmisiä, kuin myös luontoa ja kaikkea meitä ympäröivää.  Voisin verrata sitä veteen heitetyn kiven aikaansaamiin renkaisiin. Näin me omalla toiminnallamme vaikutamme toisiimme. Haluan osaltani olla tekemässä omannäköisiä renkaita: rakkaudesta, valosta ja tietoisesti. 

Olen intohimoisena lukijana ja tiedonjanoisena etsijänä lukenut hyllymetreittäin kirjoja, joita en ole oppilaitoksissa tenttinyt. Viimeiset neljä vuotta intensiivisesti ja erityisesti eteeristen öljyjen maailmaa. Kaikesta lukemastani olen aina jotain oppinut. Olen testannut, kyseenalaistanut, ihastunut ja vihastunut. Olen tämän rakkaan harrastuksen parissa pelkästään myös viihtynyt. 

Olen opiskellut yo-parturi-kampaajaksi, ja sittemmin luomutuotantoon suuntautuneeksi puutarhuriksi. Olen makustellut “korkeampaa” antia aikuiskasvatustieteissä, työ- ja organisaatiopsykologiaa ja kirjoittamista. Aiemman päätyöni olen tehnyt enemmän ja vähemmän asiakaspalvelu- ja myyntitöissä.

Lähellä sydäntäni ovat myös mielen voimavarat ja vajaan vuoden mittainen NLP koulutus avasi maailmaa mielen mahdollisuuksiin ja menetelmiin entisestään. Koska mieli ja keho ovat niin erottamattomat osat toisiaan, “en ole myöskään voinut välttyä” lukuisilta kursseilta erilaisia hierontoja ja kehokäsittelyitä (mm. intialainen päähieronta, raindrop-hoito, reikihoito I-II, GroundinYin joogahoito) Opiskelen parhaillaan yinjoogaopettajakoulutuksessa.

Kokemukseni, tietotaitoni sekä sydäntietoisen työskentelyn menetelmin avaan sinulle oven ihanaan olotilaan: Felandon tunneille, hoitoihin ja kursseille. Olet mitä lämpimimmin tervetullut! 

Satu