"Hoitava ja hyväksyvä kosketus on jotain, mitä me kaikki ihmiset kaipaamme ja tarvitsemme joskus kipeästikin. Keräämme elämämme aikana kehoon stressiä, tunnekuormaa ja traumoja. Käsittelemättömät asiat painuvat syvälle alitajuntaan ja tunteet jäävät kiinni kehoomme. Keho voi oireilla erilaisin kivuin, säryin, tai epämääräisenä ahdistuksena. Energiahoito voi tehokkaasti vähentää kroonista stressiä, avata tunnelukkoja, hoitaa kiputiloja sekä korjata kehon asentovirheitä. Keho on viisas ja kykenee parantamaan itse itsensä, kun suot sille mahdollisuuden. Energiatyöskentely on parhaimmillaan suuri eheytymismatka, jossa sinä olet pääosassa. Hoito voi auttaa sinua muuttumaan syvällisellä tasolla, auttaa kohtaamaan elämäsi kipupisteitä sekä ottamaan vastuuta omasta elämästäsi."

REIKI

Reiki on japanilainen Mikao Usuin kehittämä luonnollinen hoitomuoto. Reikihoidossa hoitaja toimii energiakanavana niin, ettei hän luovuta omaa energiaansa, vaan hän välittää sitä itsensä ulkopuolelta hoidettavalleen. Reiki tasapainottaa mieltä ja kehoa silloin kun on hektinen ja stressaava elämänvaihe päällä.

Se auttaa rauhoittumaan ja selkiinnyttämään ajatuksia kiperissäkin tilanteissa. Reikihoitoon tullessa sinulla ei tarvitse olla mitään erityistä “vaivaa”, Reikillä voit täyttää energiavarannot jo ennenkuin sairastut tai uuvut. 

 

Reikihoito voidaan tehdä lähihoitona tai kaukohoitona

Lähihoidossa hoidon vastaanottaja lepää hoitopöydällä mukavissa, mielellään luonnonkuituisissa vaatteissa. Lähihoitoon varataan aikaa n. 45 min.

Tällä hetkellä mahdollisuus vain kaukohoitoon (1/2020).

Kaukohoidossa hoitaja ja hoidon vastaanottaja sopivat hoitoajan. Vastaanottajan on hyvä varata itselleen rauhallinen ja häiriötön paikka, jossa voi hoidon ajan rentoutua ja keskittyä vastaanottamaan hoito. Kaukohoitoon on hyvä varata aikaa n. 30 min. 

 

Hoidon kesto ja hinta:

45 min 45€ (lähihoito)

30 min 30€ (kaukohoito)