Joogastudio

GroundingYin® joogahoito

GroundingYin® joogahoito on suomalainen tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin asanoihin on yhdistetty shiatsusta lainattuja meridiaanien eli kehon energiakanavien käsittelyä niitä kevyesti hieroen ja painellen.
Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

GroundingYin® joogahoidossa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös mm. aineenvaihdunta, veren- ja nestekierto sekä ruoansulatus aktivoituu. Asanoissa ollaan n. 6 – 8 min, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä meridiaaneja.
Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n. vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Asiakkailta tulleiden palautteiden mukaan olo on ollut hyvin rentoutunut; yöllä uni on tullut tavallista paremmin ja seuraavana päivänä olo on ollut sekä energinen, että uudistunut.

GroundingYin® joogahoitotunnin ryhmäkoko 4-6 hlöä. Tunti on saatavilla yksilötuntina ja tilauksesta myös omalle pienryhmälle.

GroundingYin®jooghoito ryhmätunti 90 min

Aromayinjooga

Yinjooga on yksi rentouttavimmista joogamuodoista. Se tukee kehon palautumista sekä rauhoittaa mieltä. Yinjoogalle on tyypillistä pitkät, n. 5 min mittaiset passiiviset ja lempeät asennot. Ne vapauttavat jännityksiä kehossa ja auttavat päästämään irti arjen suorituspaineista. Yinjooga sopii lempeytensä ja muokattavuutensa vuoksi erinomaisesti lähes kaikille.

Aromayin tunneilla käytetyt eteeriset öljyt ovat puhtaita luonnosta saatavia aromaattisia, terapeuttisen luokan eteerisiä öljyjä, joita on käytetty tukemaan terveyttä ja hyvinvointia jo vuosituhansia. Eri öljyillä on erilaiset käyttötarkoituksensa fyysisen terveyden tukemisesta emotionaaliseen hyvinvointiin.

Käytämme tunnilla öljyjä mm. maadoittumisen tehostamiseksi, rentoutuksen syventämiseksi, ruoansulatuksen tueksi ja keskittymisen tehostamiseksi.
Tuoksut vaikuttavat hajuaistin kautta suoraan aivojen tunnekeskukseen ja antaa siten harjoitukselle entistä syvemmän vaikutuksen.

Tunnilla käytössä ovat puhtaat, terapeuttisen luokan eteeriset öljyt, jotka eivät yleensä aiheuta ärsytystä hajusteille herkistyneille, astmaatikoille tai allergikoille kuten synteettiset hajusteet. Jos sinulla on herkkyyksiä, sairauksia tai olet raskaana niin keskustele tunnin sopivuudesta lääkärisi kanssa etukäteen.
AromaYin – tuoksuva joogatunti muodostuu helpoista, pääsääntöisesti lattialla tehtävistä pitkäkestoisista asennoista, joiden vaikutusta eteeriset öljyt tehostavat.

(Huomioithan, että tämä tunti ei sisällä meridiaanien käsittelyä)

YINT™

YINT – joogatunti koostuu hyvin rauhallisista, lähinnä lattialla tehtävistä liikkeistä, joissa ei juurikaan käytetä lihasvoimaa. Tunnilla tehdään muutama rauhallinen ja pitkäkestoinen asana

YINT ™– joogatunnin päättää erityispitkä, restoratiivisen joogan puolelta lainattu, huolellisesti rakennettu ja tuettu rentoutusasana, jonka aikana ohjaaja käy kiertämässä ja tekemässä jokaiselle pienen intialaisen päähieronnan.

Yinjooga on yksi rentouttavimmista joogamuodoista. Se tukee kehon palautumista sekä rauhoittaa mieltä. Yinjoogalle on tyypillistä pitkät, n. 5 min mittaiset passiiviset ja lempeät asennot. Ne vapauttavat jännityksiä kehossa ja auttavat päästämään irti arjen suorituspaineista. Yinjooga sopii lempeytensä ja muokattavuutensa vuoksi erinomaisesti lähes kaikille.