GroundingYin® joogahoito on suomalainen tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin on yhdistetty meridiaanien eli kehon energiakanavien, käsittelyä niitä kevyesti hieroen ja painellen.
Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

GroundingYin® joogahoidossa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös mm. aineenvaihdunta, veren- ja nestekierto sekä ruoansulatus aktivoituu. Asanoissa ollaan n. 4 – 6 min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.

Lue vielä sivulta ”hyvä tietää ennen tuntia”.

Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n. vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Asiakkailta tulleiden palautteiden mukaan olo on ollut hyvin rentoutunut; yöllä uni on tullut tavallista paremmin ja seuraavana päivänä olo on ollut sekä energinen, että uudistunut.

GroundingYin® joogahoitotunnin ryhmäkoko 4-7 hlöä.

Joogatunnin voi maksaa myös ePassilla tai smartumilla.