Ekokampaamopalvelut

HOIDOT

Savihoidot hiuksille ja hiuspohjalle: Käytössäni on erilaisia savilaatuja, joita yhdistelemällä kasviöljyjen, yrttien ja uutteiden kanssa saadan räätälöity vaikutus, joka auttaa erilaisiin päänahan ongelmiin (hilse, kutina, rasvaisuus). Savi myös virkistää, puhdistaa ja elvyttää, vaikka hiuspohjassa ei ongelmia olisikaan. Erityisen hyvä ryhdittömille ja liukkaille hiuksille: Antaa hiuksille kohotusta ja ilmavuutta.

Turvehoito hiuksille ja hiuspohjalle: Turve on tehokas kosteuttaja erityisesti kuivalle päänahalle. Se rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä, kutiavaa ja rikkinäistä hiuspohjaa sekä normalisoi ja tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa ja talintuotantoa. Siitä voi saada apua myös hiusten lähtöön, psoriasikseen ja atopiaan. Rauhoittaa hiuspohjaa myös allergisissa reaktioissa.

Merilevähoito: Puhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtauksia ja jopa raskasmetalleja (kuten rautaa, kuparia, mangaania). Suositellan erityisesti jos päivittäisessä käytössä on runsaasti muotoilutuotteita. Hoitaa hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja ilmaviksi. Sopii hyvin myös kuiville hiuksille.

Hiusten öljyhoito: Luonnollisilla kasviöljyillä on mahdollista hoitaa erityisesti kuivia ja rasittuneita hiuksia sekä hiuspohjaa. Öljyn annetaan vaikuttaa lämpimän hauteen alla ja lopuksi ylimääräinen öljy pestään pois shampoolla, jolloin hiukset jäävät mahdollisimman ilmaviksi, mutta silti hoidetuiksi. 

Hoidot: 60 – 75 – 90€ (hiukset: lyhyt – p.pitkä – pitkä) Varaa hoidon yhteyteen hiustenleikkaus tai muu lisäpalvelu erikseen.

Hoitoon voi myös yhdistää

*Intialaisen päähieronnan, joka tehosta hoitovaikutusta. Hinta hoidon yhteydessä: +35€

*Jalkakylvyn (valittavana naisellinen, virkistävä tai rentouttava) Hinta hoidon yhteydessä +13,50€ (Huomioi helmikuun 2022 tarjous!)

ENERGIALEIKKAUS

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen, intuitiivinen ja tekninen hiustenleikkausmenetelmä, joka antaa erityisesti hennoille, pohjoismaisille hiuksille luonnollista ryhtiä.

Hiusten energialeikkaus on palvelukokonaisuus, johon kuuluvat intialainen päähieronta, hiusten pesu sekä hiusten leikkaus. Enenrgialeikkauksen kesto on 1,5-2h riippuen hiusten pituudesta ja paksuudesta. Palvelu aloitetaan intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen hiukset pestään ja leikataan. Hiukset saavat asettua ja kuivua luonnollisesti leikkauksen aikana.

Leikkauksessa pyritään säilyttämään yhtenäset laikkauslinjat. Leikkaus on hyvin tarkka ja tekninen. Hiuksia ei ohenneta. Energialeikkausta voidaan kutsua nk. hiljaiseksi hoidoksi, eli hieronta ja leikkaus pyritään tekemään puhumatta, hiljaisuudessa.

Energialeikkauksen jälkeen mallin sanotaan pysyvän normaalileikkausta pidempään hyvänä ja mallissaan, eli monet kokevat hiusten leikkaustarpeen pidentyvän luonnostaan. Energialeikkaus on palveluna yhtä aikaa sekä rentouttava, että energisoiva.

SAVIVAALENNUS

Savivaalennus tai kuvaavammin savi-soodakirkastus on ekologinen ja hellävarainen vaalennustapa, joka ei kuitenkaan ole täysin luomuvaalennus tai luonnonkosmetiikkaa siinä käytetyn hapetteen vuoksi. 

Savikirkastus sopii hiuksiaan ja ympäristöään kunnioittaville asiakkaille, jotka haluavat valita ekologisemman vaihtoehdon. Savivaalennusta voi käyttää niin värjäämättömille kuin kasvi- tai synteettisestikin värjätyille hiuksille tietyin edellytyksin. Savivaalennuksen positiivisia ominaisuuksia ovat sen mieto tuoksu ja hyvä siedettävyys sekä hiusten hyväkuntoisuus käsittelyn jälkeen verrattuna synteettisellä vaalennusaineella tehtyihin töihin. Se ei sisällä kemikaaleja kuten ammoniakkia, persulfaatteja tai ammoniumpersulfaatteja kuten synteettiset vaalennusaineet.

Vaalennukset ja raidat toteutettavissa savivaalennuksella.

KASVIVÄRJÄYS