Ekokampaamo

Energialeikkaus

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen, intuitiivinen ja tekninen hiustenleikkaus menetelmä, joka antaa erityisesti hennoille, pohjoismaisille hiuksille luonnollista ryhtiä.

Hiusten energialeikkaus on palvelukokonaisuus, johon kuuluvat intialainen päähieronta, hiusten pesu sekä hiusten leikkaus. Enenrgialeikkauksen kesto on 1,5-2h riippuen hiusten pituudesta ja paksuudesta. Palvelu aloitetaan intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen hiukset pestään ja leikataan. Hiukset saavat asettua ja kuivua luonnollisesti leikkauksen aikana.

Leikkauksessa pyritään säilyttämään yhtenäset leikkauslinjat. Leikkaus on hyvin tarkka ja tekninen. Hiuksia ei ohenneta. Energialeikkausta voidaan kutsua nk. hiljaiseksi hoidoksi, eli hieronta ja leikkaus pyritään tekemään puhumatta, hiljaisuudessa.

Energialeikkauksen jälkeen mallin sanotaan pysyvän tavallista hiustenleikkausta pidempään hyvänä ja mallissaan, eli monet kokevat hiusten leikkausvälin pidentyvän luonnostaan. Energialeikkaus on palveluna yhtä aikaa sekä rentouttava, että energisoiva.

Felandon energialeikkauksen päättää pieni keskustelu energialeikkauksen aikana esiin nousseista asioista ja energioista, eli saat pienen tulkinnan käsittelyn aikana tapahtuneesta energeettisestä muutoksesta.

Uutena Felandon lisäpalveluna voit valita energialeikkauksen yhteyteen lisäksi kirjallisen koosteen, joka toimitetaan antamaasi sähköpostiin. Kirjallinen tulkinta syventää energialeikkaushoitoa ja sen jälkeen käytyä keskustelua. 

Intialainen päähieronta

Päähieronta parantaa vastustuskykyä, rentouttaa ja lievittää stressiä. Lisäksi se parantaa hiuspohjan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin hiukset ja päänahka voivat paremmin.
Intialainen päähieronta aloitetaan selästä ja siinä käsitellään myös hartioita, niskaa, kasvot sekä korvat. Kokonaisuus on hyvin rentouttava. 

Pidempi hieronta sis. hierontaöljyn, hiusten pesun ja kuivatuksen. Pidemmän hieronnan lisäpalveluksi sopii mainiosti hiuspohjan kuorintapesu.

Lyhyempi hieronta on valittavissa lisäpalveluna muun työn, esim. hiustenleikkauksen yhteydessä.

Muut hyvinvointia tukevat hoidot

Reiki-energiahoito 80€/h
Kaukohoito 45min/45€

Energiahoito auttaa kehoa korjaamaan ja tasapainottamaan lempeästi sitä, mikä ei ole tasapainossa. Epätasapainoinen olotila vaikuttaa fyysiseen ja psyykkiseen jaksamiseen.
Reiki-energiahoito rentouttaa, voimistaa, tasapainottaa ja hellii stressaantunutta mieltä ja kehoa. Reiki edistää hyvinvointia kaikilla tasoilla. Reikihoidon toi tehdä kontaktihoitona tai kaukohoitona.

 

Naisten voimapiiri 90 min

Naisten voimapiiri sopii sinulle, jos kaipaat arkeesi voimaannuttavia kohtaamisia ja keskustelua samanhenkisten ihmisten seurassa, rentoutumista sekä syvempää yhteyttä itseesi. Voimapiiri on turvallinen tila kohdata ja tulla kohdatuksi. Ryhmä on avoin – voit tulla mukaan yhden tai useamman kerran.