Ekokampaamo

Energialeikkaus 70€/h

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen, intuitiivinen ja tekninen hiustenleikkaus menetelmä, joka antaa erityisesti hennoille, pohjoismaisille hiuksille luonnollista ryhtiä.

Hiusten energialeikkaus on palvelukokonaisuus, johon kuuluvat intialainen päähieronta, hiusten pesu sekä hiusten leikkaus. Enenrgialeikkauksen kesto on 1,5-2h riippuen hiusten pituudesta ja paksuudesta. Palvelu aloitetaan intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen hiukset pestään ja leikataan. Hiukset saavat asettua ja kuivua luonnollisesti leikkauksen aikana.

Leikkauksessa pyritään säilyttämään yhtenäset leikkauslinjat. Leikkaus on hyvin tarkka ja tekninen. Hiuksia ei ohenneta. Energialeikkausta voidaan kutsua nk. hiljaiseksi hoidoksi, eli hieronta ja leikkaus pyritään tekemään puhumatta, hiljaisuudessa.

Energialeikkauksen jälkeen mallin sanotaan pysyvän tavallista hiustenleikkausta pidempään hyvänä ja mallissaan, eli monet kokevat hiusten leikkausvälin pidentyvän luonnostaan. Energialeikkaus on palveluna yhtä aikaa sekä rentouttava, että energisoiva.

Felandon energialeikkauksen päättää pieni keskustelu energialeikkauksen aikana esiin nousseista asioista ja energioista. Pieni tulkinta käsittelyn aikana tapahtuneesta energeettisestä muutoksesta.

Intialainen päähieronta 60/30min 65€/35€

Päähieronta parantaa vastustuskykyä, rentouttaa ja lievittää stressiä. Lisäksi se parantaa hiuspohjan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin hiukset ja päänahka voivat paremmin.
Intialainen päähieronta aloitetaan selästä ja siinä käsitellään myös hartioita, niskaa, kasvot sekä korvat. Kokonaisuus on hyvin rentouttava (sis. hierontaöljyn, hiusten pesun ja kuivatuksen).

Kasvivärjäys ja savivaalennus 65€/h

Kasvivärjäys

Hiusten kasvivärjäyksessä käytetään ainoastaan luonnosta saatavia aineita, pääsääntöisesti kasvijauheita ja vettä. Kasvivärit eivät siis sisällä lainkaan synteettisiä väri- tai lisäaineita, säilöntäaineita tai hajusteita ja ne ovatkin erittäin hyvin siedettyjä. Myös synteettisille hiusväreille allergisoituneet, jotka useimmiten ovat herkistyneet PPD:lle (parafenyleenidiamiini) ja sen johdannaisille, voivat värjätä hiuksiaan kasviväreillä. Kuitenkin myös kasveille voi olla allerginen ja mahdollinen allergia tulee aina huomioida kasvivärjäystä suunniteltaessa.

Kasvivärit hoitavat hiusta oikeasti. Kasviväri pigmentti tarttuu hiuksen pintaan eivätkä muuta hiuksen rakennetta. Värimassa hoitaa samalla tehokkaasti myös hiuspohjaa. Kasviväri on valmis ja kauneimmillaan parin päivän kuluttua kampaamokäynnistä, sillä se kehittyy vielä sen jälkeen kun väri on pesty pois hiuksesta. Lopputulos on luonnollisen vivahteikas. Väri on kestävä ja tuleva tyvikasvu näkyy kasvivärjätyssä hiuksessa vähemmän häiritsevänä.

Värit sekoitetaan asiakkaan toiveiden mukaan paikan päällä.

Kasvivärjäykseen on helppo ihastua: se on turvallista sekä ihmiselle että ympäristölle ja kokemuksena kiireetön ja rentouttava.

 

Savivaalennus

Savivaalennus tai kuvaavammin savi-soodakirkastus on ekologinen ja hellävarainen vaalennustapa, joka ei kuitenkaan ole täysin luomuvaalennus tai luonnonkosmetiikkaa siinä käytetyn hapetteen vuoksi.

Savikirkastus sopii hiuksiaan ja ympäristöään kunnioittaville asiakkaille, jotka haluavat valita ekologisemman vaihtoehdon. Savivaalennuksen positiivisia ominaisuuksia ovat sen mieto tuoksu ja hyvä siedettävyys sekä hiusten hyväkuntoisuus käsittelyn jälkeen verrattuna synteettisellä vaalennusaineella tehtyihin töihin. Se ei sisällä kemikaaleja kuten ammoniakkia, persulfaatteja tai ammoniumpersulfaatteja kuten synteettiset vaalennusaineet.

Savivaalennuksella toteutetut raidat tai vaalennus ovat luonnollisempia ja hillitympiä kuin synteettisellä vaalennusaineella. Savivaalennus sopii erinomaisesti kun haluat esim. aurinkoraitojen tapaista lopputulosta.

Hoidot 65 €/h

Savi

Savihoidot hiuksille ja hiuspohjalle: Käytössäni on erilaisia savilaatuja, joita yhdistelemällä kasviöljyjen, yrttien ja uutteiden kanssa saadaan räätälöity vaikutus, joka auttaa erilaisiin päänahan ongelmiin (hilse, kutina, rasvaisuus). Savi myös virkistää, puhdistaa ja elvyttää, vaikka hiuspohjassa ei ongelmia olisikaan. Erityisen hyvä ryhdittömille ja liukkaille hiuksille: antaa hiuksille kohotusta ja ilmavuutta.

Turve

Turvehoito hiuksille ja hiuspohjalle: Turve on tehokas kosteuttaja erityisesti kuivalle päänahalle. Se rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä, kutiavaa ja rikkinäistä hiuspohjaa sekä normalisoi ja tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa ja talintuotantoa. Siitä voi saada apua myös hiusten lähtöön, psoriasikseen ja atopiaan. Rauhoittaa hiuspohjaa myös allergisissa reaktioissa.

Merilevä

Merilevähoito: Puhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtauksia ja jopa raskasmetalleja (kuten rautaa, kuparia, mangaania). Suositellaan erityisesti jos päivittäisessä käytössä on runsaasti muotoilutuotteita. Hoitaa hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja ilmaviksi. Sopii hyvin myös kuiville hiuksille.

Öljyhoito

Hiusten öljyhoito: Luonnollisilla kasviöljyillä yhdistettynä eteerisiin öljyihin on mahdollista hoitaa erityisesti kuivia ja rasittuneita hiuksia sekä hiuspohjaa. Öljyn annetaan vaikuttaa lämpimän hauteen alla ja lopuksi ylimääräinen öljy pestään pois shampoolla, jolloin hiukset jäävät mahdollisimman ilmaviksi, mutta silti hoidetuiksi.

Hiushoitoihin voi myös yhdistää yrttijalkakylvyn  ja/tai Intialaisen päähieronnan, jolloin hoidon vaikutus tehostuu.

Muut hyvinvointia tukevat hoidot

Reiki-energiahoito 60€/h
Kaukohoito 45min/40€

Energiahoito auttaa kehoa korjaamaan ja tasapainottamaan lempeästi sitä, mikä ei ole tasapainossa. Epätasapainoinen olotila vaikuttaa fyysiseen ja psyykkiseen jaksamiseen.
Reiki-energiahoito rentouttaa, voimistaa, tasapainottaa ja hellii stressaantunutta mieltä ja kehoa. Reiki edistää hyvinvointia kaikilla tasoilla. Reikihoidon toi tehdä kontaktihoitona tai kaukohoitona.

 

Naisten voimapiiri

Naisten voimapiiri sopii sinulle, jos kaipaat arkeesi voimaannuttavia kohtaamisia ja keskustelua samanhenkisten ihmisten seurassa, rentoutumista sekä syvempää yhteyttä itseesi. Voimapiiri on turvallinen tila kohdata ja tulla kohdatuksi. Ryhmä on avoin – voit tulla mukaan yhden tai useamman kerran.

Raindrop 75 min 85€

Raindrop-hoidossa on yhdistetty erilaisia hoitotekniikoita. Siinä yhdistyvät aromaterapia eteerisillä öljyillä, muinainen tiibetiläinen Vitaflex-tekniikka sekä Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto.

Raindrop-hoito on saanut nimensä siitä, että öljyt tiputetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidossa levitetään iholle n. 80 tippaa yhdeksää korkealaatuista terapeuttista eteeristä öljyä, jotka hierotaan jalkoihin ja selkään. Hoito on erittäin rentouttava ja rauhoittava.

Hoito sopii kaikille, jotka kaipaavat rentoutumista, hyvää oloa ja hemmottelua.

Esimerkkejä hoidon mahdollisista vaikutuksista kehoon ja mieleen:

  • Tukee selkärangan toimintaa
  • Helpottaa lihasjännitystä rentouttaen lihaksia ja mieltä
  • Tukee elimistön puolustusjärjestelmää
  • Tukee ruuansulatusta
  • Tukee verenkierto- ja immuunijärjestelmän toimintaa
  • Tasapainottaa ja tasoittaa kehon energiakanavia
  • Vähentää stressiä ja ahdistusta antaen levollisen unen
  • Tukee henkistä hyvinvointia ja auttaa tunteiden käsittelyssä

 

Hieronta tehdään hoitopöydällä.
Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa neljä kertaa vuodessa, kroonisia tiloja hoidettaessa voidaan hoito tehdä kerran viikossa tai kerran kuukaudessa tilanteen mukaan.
Hoito ei sovi raskaana oleville eikä silloin, kun selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus. Hoitoon ei voi tulla myöskään flunssan tai muun tarttuvan taudin aikana. Felandon Raindrop-hoito on saatavilla vain naisille.

Tuotteet

Käytämme Cutrinin hajusteettomia hoito- ja muotoilutuotteita, väri- ja permanenttiaineita sekä Ekopharman hoito- ja
muotoilutuotteita, kasvivärejä, savivaalennuksia ja yrttihoitoja.

Cutrinin ja Ekopharman muotoilu- ja hoitotuotteet myös myynnissä.