VOIT HARJOITELLA KANSSAMME SULJETUSSA FACEBOOK- RYHMÄSSÄ

Ohjaan Felandon Facebook-ryhmässä yinjoogatunteja kerran viikossa livenä. Tunnista jää ryhmään nauhoite myös myöhemmin katsottavaksi. Ryhmän yinjoogaan pääset mukaan 30€:n kuukausimaksulla ja voit katsoa ohjauksia niin usein kuin haluat jäsenyyskuukautesi aikana!

Voit ostaa jäsenyytesi oheisen PayPal – linkin kautta, MobilePaylla, Smartumilla tai ePassilla. Voin myös lähettää sinulle laskun sähköpostilla. Käy klikkaamassa liittymispyyntö ryhmään, hyväksyn sinut joukkoomme suorituksen saatuani.

PayPalin kautta tilaus on automaattisesti kuukausittain jatkuva. Voit kuitenkin perua tilauksen viikkoa ennen seuraavan jakson alkua.

 

KAIKKI RYHMÄTUNNIT OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA

Yksityis-/tilaustunti (1-6 hlöä)

GroundingYin® joogahoitotunti 90 min itselle tai omalle pienelle ryhmälle

“IHANA OLOTILA”

Rauhoita ja vahvista kehoa tälla ihanan rentouttavalla tuntikokonaisuudella.

Yinjooga on rauhallinen ja tasapainottava harjoitus, jossa keskitytään erityisesti lantionseudun, lonkkien ja selän liikkuvuuden lisäämiseen. Pitkäkestoiset asennot auttavat koko kehoa rentoutumaan, jolloin harjoituksen vaikutukset tuntuvat myös lihaksia ympäröivissä sidekalvoissa eli faskioissa. Harjoitukset mahdollistavat tilan, keveyden ja syvän rentouden palauttamisen kehoon. Yinjooga sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.

Laita lämpimän mukavaa yllesi.

Tunnin hinta: yksilöhoito 65€, parihoitona 110€ Isommat ryhmät: kysy tarjous
Voit maksaa joogatunnin myös ePassilla/Smartumilla. 

 

Lisätiedot ja tiedustelut:

satu@felando.fi tai 044-3457797

 

 

KAIKKI RYHMÄTUNNIT OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA

GroundingYin® joogahoitotunti

Suonenjoki, Vanhamäki

Sunnuntaisin 17.30-19.00

GroundingYin® joogahoito on  tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin asanoihin on yhdistetty kevyttä hierontaa ja paineluita.

Tunnille voi osallistua myös kertamaksulla: 30€ (tutustumistunti 25€) tai sarjakortilla: 5krt ja 3krt
(ePassi ja smartum käy myös)

Paikka: Vanhamäki, Navetan vintti
Tunti toteutuu kun osallistujia on 5.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisenä päivänä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
satu@felando.fi tai 044 3457 797

 

KAIKKI RYHMÄTUNNIT OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA

Tilaustunti (3-> hlöä)

AromaYin-tuoksuva joogatunti

Yinjooga on hyvin rauhallinen, stressiä helpottava, hermostoa rauhoittava ja kokonaisvaltaisesti rentouttava joogalaji. Pääasiassa lattialla tehtävissä asanoissa paineistetaan sidekudoksia ja ligamentteja lihasten sijaan. Pitkäkestoiset (2-6 min) asanat, joihin laskeudutaan asteittain, rauhallisen hengityksen saattelemana edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, mutta erityisesti lantion ja alaselän alueella, johon iso osa yin-asanoista juuri kohdistuukin.

AromaYin tunnilla -harjoitusta syventävät ihanat 100% luonnonmukaiset eteeriset öljyt, jotka tukevat kehon luonnollisia toimintoja ja hyvinvointia. Eteeriset öljyt auttavat pääsemään syvemmälle rentouden tilaan ja luomaan paremmin yhteyden myös tunnekehoomme. 

Yinjooga sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.

Voit maksaa joogatunnin myös ePassilla tai Smartumilla. 

 

Tuntivaraukset ja lisätiedot:

satu@felando.fi

044-3457797

 

Huomioithan myös:

Aroma Yin -joogatunnilla tuoksut ovat olennainen osa harjoitusta. Vaikka puhtaat eteeriset öljyt sopivat useimmille hajusteyliherkille, emme ota riskejä: Tunnin soveltuvuus tuoksuherkille, astmaatikoille, allergikoille, raskaana oleville, imettäville, säännöllisen lääkityksen alla oleville sekä ihmisille, joilla on hoitamattomia sairauksia kannattaa tarkistaa omalta lääkäriltä etukäteen, ennen tunnille tuloa.