Yksityis-/tilaustunti (1-6 hlöä)

GroundingYin® joogahoitotunti 75 min itselle tai omalle pienelle ryhmälle

 

Rauhoita ja vahvista kehoa tälla ihanan rentouttavalla tuntikokonaisuudella.

Yinjooga on rauhallinen ja tasapainottava harjoitus, jossa keskitytään erityisesti lantionseudun, lonkkien ja selän liikkuvuuden lisäämiseen. Pitkäkestoiset asennot auttavat koko kehoa rentoutumaan, jolloin harjoituksen vaikutukset tuntuvat myös lihaksia ympäröivissä sidekalvoissa eli faskioissa. Harjoitukset mahdollistavat tilan, keveyden ja syvän rentouden palauttamisen kehoon. Yinjooga sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.

Laita lämpimän mukavaa yllesi.

  

Kysy vapaita joogahoitoaikoja!

 

Voit maksaa joogatunnin myös ePassilla/Smartumilla. 

Lisätiedot ja tiedustelut:

satu@felando.fi tai 044-3457797

 

Tilaustunti (3-> hlöä)

 

AromaYin-tuoksuva joogatunti

Yinjooga on hyvin rauhallinen, stressiä helpottava, hermostoa rauhoittava ja kokonaisvaltaisesti rentouttava joogalaji. Pääasiassa lattialla tehtävissä asanoissa paineistetaan sidekudoksia ja ligamentteja lihasten sijaan. Pitkäkestoiset (2-6 min) asanat, joihin laskeudutaan asteittain, rauhallisen hengityksen saattelemana edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, mutta erityisesti lantion ja alaselän alueella, johon iso osa yin-asanoista juuri kohdistuukin.

AromaYin tunnilla -harjoitusta syventävät ihanat 100% luonnonmukaiset eteeriset öljyt, jotka tukevat kehon luonnollisia toimintoja ja hyvinvointia. Eteeriset öljyt auttavat pääsemään syvemmälle rentouden tilaan ja luomaan paremmin yhteyden myös tunnekehoomme. 

Yinjooga sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.

Voit maksaa joogatunnin myös ePassilla tai Smartumilla. 

Tuntivaraukset ja lisätiedot:

satu@felando.fi tai 044-3457797

 

Huomioithan myös:

Aroma Yin -joogatunnilla tuoksut ovat olennainen osa harjoitusta. Vaikka puhtaat eteeriset öljyt sopivat useimmille hajusteyliherkille, emme ota riskejä: Tunnin soveltuvuus tuoksuherkille, astmaatikoille, allergikoille, raskaana oleville, imettäville, säännöllisen lääkityksen alla oleville sekä ihmisille, joilla on hoitamattomia sairauksia kannattaa tarkistaa omalta lääkäriltä etukäteen, ennen tunnille tuloa.